DE BOUW, deel 6...


De bouw gaat keihard door. Er is de afgelopen weken erg veel gedaan. De dakplaten zijn gelegd, het dak is zo goed als dicht. Door de wind en regen was dit soms erg gevaarlijk: de grote platen vangen veel wind en het dak is spekglad bij regen. Maar tijdens de droge momenten is het dak dichtgemaakt voor de bouwvak!
En dat is niet alles: ook de binnenmuren zijn gemetseld, de kamers afgetimmerd en de buitengevel is al een eind klaar. Aan de leidingen voor ventilatie, electra en waterleiding wordt hard gewerkt. Het grondwerk is gedaan en zo wordt elke week een nieuwe mijlpaal gehaald. Met dank aan onze geweldige bouwvakkers! Waarvan sommigen zelfs tijdens de bouwvak zijn teruggekomen om een klus af te maken. En onze aannemer neemt later vakantie en werkt stug door!

Geweldig! vinden wij dat!

Maar niet alleen de bouwvakkers zijn geweldig, ook onze eigen deelnemers zijn niet te stuiten! Één van de jongens gebruikt zijn metsel- en timmertalent en helpt elke vrijdag mee met metselen, timmeren, van alles eigenlijk. Zo gebruikt hij zijn tijd bij Juutsom om zijn vakkennis, die hij op school leert, onder begeleiding van ons en van de aannemer in uitvoering te brengen.
Maar ook anderen helpen regelmatig met sjouwen, timmeren, vegen, stenen klaar zetten, koffie zetten, opruimen of wat dan ook!
Zo werken we samen om ons gebouw zo snel mogelijk af te hebben en in gebruik te kunnen nemen!
We hebben er zin in!

 
   « nieuwsoverzicht